top of page
Hoidot
kasvohoidon jälkeen
retipalm tuotteita
pedikyyri/jalkahoito

Kasvohoidot

Olemme ottaneet käyttöömme Retipalm Derma Cosmetics tuotteet 2021 vuoden alusta. Retipalm derma cosmetics on lääketieteellinen ihonhoitosarja jonka hoidot perustuvat A-,C-JA E vitamiinien imeyttämiseen ihosolujen aktivointiin glykoli-ja maitohapon avulla. Hoidot sopivat kaikenikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Kasvohoidot ovat Medical-Spa tyyppisiä ja niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti.

Tuotteet eivät sisällä
synteettisiä hajusteita, synteettisiä väriaineita, parafiineja/mineraaliöljyjä(ihoa tukkivia kalvonmuodostajia), haitallisia säilöntäaineita (tuoteet on pakattu tyhjiöpakkauksiin), eläinperäisiä ainesosia.

Käsihoidot

IBX kynsien vahvistushoito 10-30min.

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Jalkahoidot

Perusjalkahoito 1h
Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kovettumien poisto, hieronta, kosteusvoide.

Luxus jalkahoito 1,5h
Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kovettumien poisto, hieronta, jalkaterien kuorinta, kosteusvoide ja kynsien lakkaus.

Hoidot

Kynnet

Geelilakkaus

Rakennekynnet

geelilakkaus
pinkit rakennekynnet

Kynnet

Kulmat

Kestolakkaus eli geelilakkaus 1h.

Oman kynnen päälle tehtävä lakkaus joka kovetaan uv-valossa. Lakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin. Lopputulos on kevyt ja luonnollinen.
Kestolakkaus pysyy kynsissä noin 2-3 viikkoa , jonka jälkeen se voidaan poistaa asetoonopitoisella kynsilakanpoistoaineella tai huoltaa poistamalla vanha lakka ja lisäämällä uusi lakkaus.

Myös varpaaankynsiin geelilakkaus sopii mainiosti , vaikkapa ulkomaanmatkan ajaksi tai kesälomalle.

Rakennekynnet (geeli) Mosaic 1,5 -2,5h.

Geelikynnet tehdään päällystämällä omat kynnet geelimassalla, joka kovetaan UV-valossa . Pituutta lisätään tarvittaessa muottien avulla.
Pituuden saa itse valita, mutta aluksi ei kannata ottaa liian pitkiä kynsiä. Suositeltu huoltoväli on 4-5 viikkoa, mutta joillakin voi mennä 6 viikkoakin. Huollossa kynttä lyhennetään viilaamalla ja kasvurajaan lisätään geeliä . Kynsi muotoillaan mieleiseksi (ovaali, manteli, neliö,  ballerina jne.)


Koristelumahdollisuuksissa on mielikuvitus rajana.
Rakennekynnet ovat todellinen apu kynsien pureskelijoille ja sinulle, jolla on liuskoittuvat ja halkeilevat kynnet.
Rakennekynnet eivät vaurioita omia kynsiä. Ne tulee poistaa viilaamalla, mieluiten kynsiporalla.

microblading kulmien suunnittelua
microbladin kulmien tekoa
Valmiit puuterikulmat
Kulmien laminointia

Light Microblading

Light microblanding: on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle luonnolliset ja omiin kasvonpiirteisiin sopivat kulmat.

Microbland toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen steriilillä  ja microskooppisen pienellä terällä mekaanisesti eli käsin. Työkalu muistuttaa kynää. Jokainen karva ”piirretään ” ihoon yksitellen.  Kulmien teko koostuu kolmesta vaiheesta. Kulmien tekemiseen varataan 2,5 tuntia aikaa ja siihen sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu.

Verrattuna tavalliseen microblandingiin:
-ohuemmat, konkereettisemmat ja terävämmät linjat
-vähemmän kipua
-parempi pigmentin pysyvyys
-täysin luonnollinen lopputulos

Puuterikulmat / Ombrebrows

Uusin ja suosiota saavuttanut tapa saada pitkäkestoiset kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat.

 

Verrattuna light microbladingiin suurin ero on tekotavassa. Puuterikulmat tehdään koneella  ja lopputulos on enemmän meikatun näköinen. Riippuen halutusta lopputuloksesta puuterikulmat saadaan näyttävämmäksi rajaamalla reunat vahvemmin tai  häivyttämällä rajat, joilloin tulos on pehmeämpi.

-kestävyys noin 1-1,5 vuotta riippuen yksilöllisistä ominaisuuksista

-sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille

-ei vahingoita omien kulmakarvojen kasvua

-sopii myös vanhojen microbladingien peittoon

-kulmat muotoillaan ja hahmottellaan kynällä ennen varsinaista toimenpidettä.

 

Muotoilu on tärkein vaihe jolla on iso vaikutus lopputuloksen kannalta. Yksilön omien kasvonpiireiden korostaminen tehdään mittatyökalulla, joka perustuu matematiikkaan ja kuuteen pisteeseen jotka yhdistetään. Silti jokaiselle tulee oman näköiset kulmat.

Jälkihoito ohjeet ja esteet ottamiselle samat kuin microbladingissä.

Kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista kulmien muotoilua. Tekniikassa omat kulmakarvat asetellaan samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Laminointi vie aikaa tunnin verran ja vaikutus kestää 2 kuukautta. Hoitoon sisältyy myös kulmien muotoilu ja värjäys.

Kulmien kestovärjäys

 Fortuna ja Refectocil ammatti aineet

Kulmat

Ripset

Ripsien kestoväri

 Fortuna ja Refectocil ammatti aineet

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus saa omat ripset näyttämään pitemmiltä ja runsaammilta.

Ripset nostetaan silikonimuoteille joita on useampaa kokoa ja mallia, riippuen omien ripsien pituudesta ja siitä kuinka paljon halutaan ripsien kääntyvän.  Ripsille levitetään muottien asettamisen jälkeen taivusaine (vaikutusaika 15min) ja sen jälkeen kiinnitysaine 15min, jonka jälkeen ripset voidaan kestovärjätä . Tekemiseen menee noin 1h 15min. Tulos kestää ripsissä noin 6-8 viikoa, jonka jälkeen toimenpide voidaan uusia. Ripsiä ei saa kastella ja meikata vuorokauteen.

31.png
Ripsien taivutusta

Ripset

Meikki
erilaisia meikkejä

Meikkaukset

Ehostus  1h
Häämeikki (sis. koemeikin)

Käytössä Joe Blasco

Meikki

Sokerointi

Vartalosokerointi

Karvanpoisto sokeroinnilla (Alexandria)   

Hellävarainen tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko. Ei ole testattu eläimillä. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

Sokerointi astia

Sokerointi

bottom of page