Microblading kulmamuotoilu

Uutta! SHARPBROW
Light microblanding on isoin muutos microblanding maailmassa 2018.

Verrattuna tavalliseen microblandingiin
-ohuemmat, konkereettisemmat ja terävämmät linjat
-vähemmän kipua
-parempi pigmentin pysyvyys
-täysin luonnollinen lopputulos

Light microblanding:
on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle luonnolliset ja omiin kasvonpiirteisiin sopivat kulmat.

Microbland toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen striilillä  ja microskooppisen pienellä terällä.Jokainen karva ”piirretään ” ihoon yksitellen.  Kulmien teko koostuu kolmesta vaiheesta. Kulmien tekemiseen varataan 2,5 tuntia aikaa ja siihen sisältyy  valmistelu ja kulmien muotoilu.

KULMIEN TEKO KOOSTUU KOLMESTA VAIHEESTA:

  1. MUOTOILU
  2. TOIMENPIDE
  3. VAHVISTUS  KUUKAUDEN KULUTTUA

Microbland saattaa sattua hieman mutta kipu riippuu omasta kipukynnyksestä. Kipua lievitetään puuduteaineella . Paraneminen kestää 7-10 päivää. Aluksi iho voi punoittaa ja kulmien väri muuttuu ensimmäisien päivien aikan tummemmaksi.. Tätä ei kannata pelästyä , sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen. Paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu rupea ja iho voi hilseillä.

JÄLKIHOITO:

Vältettävä voimakasta hikoilua vähintään viikon ajan, saunomista, treeniä, uimahallissa uimista, aurinkoa. Kulmia saa kevyesti huuhdella viileällä vedellä ja painella puhtaalla pyyhkeellä kuivaksi. Ei saa hangata. Mukaasi saat jälkihoitovoiteen mitä käytetään noin viikon ajan. Vältä turhaa koskettelua  ja meikkaamista viikon ajan.

RUPIA EI SAA REPIÄ POIS JA KULMIEN TURHAA KOSKETTELUA ON TULISI VÄLTTÄÄ

Käytössämme on Swiss colour värit jotka ovat EU-direktiivien mukaiset, eivätkä ne sisällä rautaoksidia eikä raskasmetalleja. Värit eivät muutu punertaviksi eivätkä sinertäviksi.
Microbland tekniikalla tehdyt kulmat häviävät hiljalleen noin vuodessa. Pysyvyyteen vaikuttaa ihotyyppi , asiakkaan ikä  ja muut yksilölliset ominaisuudet.

KENELLE NE EIVÄT SOVI

Käsittelyä ei suositella jos olet raskaana tai imetät. Sinulla on diabetes(lääkärin luvalla)
, verenvuototauti , tai jokin muu voimakkaasti elimistöösi vaikuttava lääkekuuri , verenohennuslääkkeet, tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretioonilääkitys tai veriteitse tarttuvat muut sairaudet kuten HIV. Taipumus keloidi tyyppisiin arpiin.

Laserhoidot kasvoille , Botox, täyteaineet kulmien alueella , vahvat kuorinnat, kemoterapia.
 Puuduteaine allergia estää puuduteaineen käytön (lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrelaniini, epinefriini).

Erittäin rasvaisella tai kuivalla iholla saatetaan tarvita useampi käsittelykerta.

48 TUNTIA ENNEN TOIMENPIDETTÄ

-Vältä alkoholia ja kipulääkeitä kuten asperiini ja ibuprofeiini.
Jos käytät omegaravintolisää, niin olisi hyvä lopettaa sen käyttö noin 2 viikkoa ennen toimenpidettä.

PARANEMISVAIHEEN AIKANA TULEE VÄLTTÄÄ TURHAA HIKOILUA, SAUNAA , UIMISTA KLOORIVESIALTAISSA, VOIMAKKAITA PESUAINEITA KULMIEN ALUEELLA, AURINKOA, SOLARIUMIA, A- VITAMIINIA SISÄLTÄVIÄ IHONHOITOTUOTTEITA KULMIEN ALUEELLA ,KOSKA NE VOIVAT OLLA HAITAKSI PIGMENTIN PYSYVYYDELLE.

MIKSI HALUAISIT MICROBLAND KULMAT?

  1. Helpottaa arkea  (ei enää meikkaamista)
  2. Täydellinen muoto , joka saa ilmeen kirkastumaan
  3. Täydellisen luonnolinen ja viehättävä ulkonäkö