Kasvohoidot

Kasvohoidossa käytämme Academien ja Ella Bachen ihonhoitotuotteita, jotka ovat ihoystävällisiä ja hyvin siedettyjä. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu iho analyysi ,jonka pohjalta hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Täydellinen kasvohoito. 1,5h

Sopii kaikille rentouttavana kasvohoitona joilla on ihossa myös epäpuhtauksia. (alkupuhdistus, kuorinta,( höyrytys,) mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, ihotyypin mukaisen voide ja kulmien siistiminen)

Ihon peruspuhdistus 1h.

Sopii nuorelle ja aikuiselle iholle jossa on epäpuhtauksia. (alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja kosteusvoide)

Klassinen hemmottelukasvohoito 1h.

Sopii kaikille perinteisestä hieronnasta pitäville rentottavana kasvohoitona.  ( alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Erikoiskasvohoidot

Timanttikuorinta . 45min- 1 h. (Tarvittaessa voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus)

Ihoa kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoito. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Sopii hyvin valmistavaksi hoidoksi ultraäänelle. (alkupuhdistus, timanttihionta, naamio ja loppuvoide).

Ultraääni kasvohoito . 45min.

Ihoa elvyttävä ja kiinteyttävä kasvohoito. Sopii aikuisen naisen ja miehen iholle. Parhaat tulokset syntyvät yhdessä timanttikuorinnan kanssa. (alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänikäsittely.,naamio ja loppuvoide)